19 juni

Tänkte bara uppdatera en liten snabbis. Dock har jag inget mer intressant att berätta än att jag nyss filat fötterna och att jag säkerligen tappat 3 centimeter i längd. Jag har lyckats måla mina naglar rosa utan att kleta ner hela huset. Vädret har för övrigt varit ganska fuckat denna veckan, regn, åska, solsken, regn, åska, solsken. När det står att det ska vara solsken, kommer ösregn, när det ska bli 22 grader blir det 30. Vattenfuktigheten i luften idag är fan inte nådig, nästan lite "thailandundermonsunregn"-varning. But hey, aint gonna complain. Fick minsann lite bränna igår när jag stekte hos Josephine, göttgött säger jag och göttgött säger mina bleka ben som alltid göms i jeans. Ikväll ska jag, förhoppningsvis, åka in en vända till Paris och käka. MyZzzzziGt. Och ja, någonting som man inte får glömma bort är att det är Midsommar på fredag. Taggar lite go mat och gött sällskap.
 
2013-06-19 @ 16:31:48

Writing and stuff

Försöker knåpa ihop ett propert CV. På franska. Inte det lättaste må jag säga. Min lilla plan är att hitta ett skitjobb och stanna några månader längre, jag menar, varför inte? Tänk er att ha en egen liten studio mitt i vimlet med utsikt över hustaken och - med lite tur - en terass att avnjuta sin kopp te på morgonen. Ska bara få mitt CV klart, rättat och utskrivet. skojskoj. 
 
Är sugen på att grilla nu när det fina vädret lyckats hitta hit. Men här får man inte grilla i parker och ja, engångsgrill vet ju ingen vad det är. Doften av nygrillat är ju inget man kan fejka på spisen. Aja, nu ska jag sluta tjöööta och börja städa. 

jag och min partner in crime, framtida sambo, whatever. 
 
2013-06-03 @ 14:14:00

bloglovin
DAGAR KVAR