Men då kör vi!

2012-11-24 @ 20:50:55

Fun

youlias
youlias
2012-11-22 @ 21:24:50

Sjukaste klackarna

Köpte sjukaste klackarna igår. Femton centimeter höga minsann och assnygga. Halva skon är silverglittrig och resten svart. New look, 250 kronor ;)))))) Igår på min "lediga dag" blev det La Defense som är ett icke så mysigt köpcentrum, men man kan som sagt hitta ALLT. Det blev förutom ett par klackar, vantar, silverglittrigt nagellack, en behå, ansiktsmask (KÄNDES SOM MITT ANSIKTE BRANN!), ett packe ringar och örhänge.

Hann inte göra mig redo innan datorn tog fotot, så det blev en liten fin piruett istället. Katten posade i allafall..
2012-11-22 @ 11:19:13

Tack mormor!

Igår fick jag ett jättesött fint vykort av mormor, love you! Ska nog börja skicka lite vykort till folk snart.. :)

En tuff bild från när jag och sjuklingen åkte berg-och dalbana..
2012-11-17 @ 12:00:30

Kul vecka

Igåreftermiddag blev jag tillfrågad om jag kunde hjälpa till under veckan med den prickiga sjuklingen, som for the record bara har ett fåtal blåsor och ingen feber. Han får alltså inte gå i skolan och inte träffa andra barn då han fortfarande smittar. Så imorgon, onsdag, på min vanligtvis lediga dag ska jag ha honon 12 timmar.. På fredag, på min vanligtvis lediga dag ska jag ha honom 12 timmar.. Tänk er, en femåring med extremt mycket överskottsenergi då han inte får springa runt med andra kids. Hum... Ska snart till skolan också, segt som fan - två timmars pina.
2012-11-13 @ 09:36:58

Chicken pox

HAHAHAHAHAHAHAHA. Hittade denna bilden i min mobil. Det är när jag störar mig mot min lillebror och spionerar in i hans rum. (ja, han vet att jag står där, men låtsas som ingenting) Ibland gör jag lite spökliga ljud också, typ "hhaaaaaalllooooooo....." Och denna bilden är tagen direkt på plats! Love you lillebruuuuush!

Femåringen har for the record fått vattenkoppor, så nu blir ju hela min vecka knasig. Hann inte med min runda i morse och måste nog sticka direkt hem efter skolan idag.
2012-11-12 @ 10:12:00

Det går bra nu

Det har varit en bra vecka. Tränat varje dag, fått grejer gjorda och njutit av livet i Paris. Idag har jag käkat ratatouille i mängder, träffade sedan Klara för fika - på två olika caféer. Hah, måste ju prova på allt! Tog ett långbad i förmiddags, tända ljus, sex and the city och ansiktsmask. Det enda negativa i nuläget är 1) Skolan börjar i morgon 2) Det har börjat bli JÄVLIGT kallt i Paris och jag måste hitta mig ett par handskar innan jag får köldskador. Har for the record hållt mig borta från godis och annat skit i en vecka, vilket har resulterat i att jag förlorat ett baguette-kilo. SKOJIGTSKOJIGT för allmänheten att veta. Så mina tidigare påståenden att man inte kan hålla sig fit i Paris (som icke-fransk) kaaaaanske inte stämmer. We'll see när jag kommer hem till jul...
2012-11-11 @ 20:25:40

Chinatown

Så, då har man det avbockat på listan. Paris Chinatown. När jag och Johanna steg av metron och kom upp till ytan vimlade det av asiater (bokstavligt talat) Har aldrig sett så mycket asiater på en och samma plats sen jag var i Thailand. Mycket intressant. Alla restauranger, affärer osv. var "kinesiska". Till och med skylten på McDonalds stod på kinesiska???!!! Okej, så vi hittade en (många) restaurang där vi bestämde oss för att äta, både billigt och underbart gott. Antagligen det billigaste jag ätit i Paris sedan jag kom hit. En supergod biffgryta med nudlar och grönsaker blev ca 60 spänn! Önskar att chinatown låg lite närmare "city". Det tar nämligen en jävla tid att ta sig dit då det ligger i änden av linje 7, Pont d'ivry. Men det var faktiskt värt det och kommer nog dra dit och käka fler gånger om jag är i krokarna. Mycket intressant område nämligen. Det var längesedan jag kände mig som en gigant, minst två huvuden längre än både kvinnor och män.
2012-11-09 @ 16:39:22

Färgat utväxten

Har precis lyckats färga håret. Ser ut som jag inte missat något *pfjuuu*, nackdelen är att jag är alldeles fläckig lite här och där nu. Funderar på att ta en liten powerwalk eller något, har tränat som fan denna veckan, så kvider varje gång jag rör benen. Stack ut på en natt-jogg igårkväll så kände mig inte precis manad imorse. Kanske ska ta tag i mitt liv och köra lite med pilatesbollen och hantlarna?
Bild från igår, en av tröjorna jag köpte.
2012-11-08 @ 11:42:08

Gott humör

Idag är jag på ovanligt gott humör. Inte för att jag brukar vara sur, men denna dagen har bara varit bra helt enkelt. Lämnade kidsen på daycamp som vanligt, tog en snabb joggingtur och begav mig sedan hem för att göra mig i ordning. Sedan stack jag till Paris för lite shopping vilket slutade med en massa fint. Det blev ett läppstift och en kajal från Sephora, ett par otroligt snygga shorts med skinndetaljer från Promod och sen sprang jag in på H&M där jag haffade en stickad tröja, en randig tröja, en kjol och tunna strumpbyxor. 

När jag kom hem, trött och hungrig, gjorde jag (pulver..) svampsoppa - SÅ GOTT. Nu har jag 45 minuter innan jag ska hämta kidsen igen.. SES!
 
2012-11-07 @ 16:13:00

6 november

Ska snart hämta kidsen, haft en väldigt mysig dag. puss <3
Bild från när jag och några vänner satt på Caféet precis bredvid Notre Dame, övermysigt.
2012-11-06 @ 16:36:36

Notre Dame

Idag började jag dagen med att lämna barnen på day camp. Därefter powerwalkade jag tre kilometer för att träffa Hanna och joggade 8 km. Så nu har hela dagen bara sprungit iväg, fixat lite grejer, käkat, sovit.. osv. Nu ska jag strax iväg och hämta kidsen igen, hoppas på en lugn kväll. Har for the record gjort en lista på massa grejer jag vill göra, besöka och se här i Paris.
 
2012-11-05 @ 16:32:06

Hej å hå

Kom hem från Les quatre temps för ett tag sedan. Nu kollar jag på Svenska Hollywoodfruar, men internetet verkar slöa lite. Köpte en sån här grej man lägger mobilen i och fäster på armen när man är ute och tränar, +1 to the healthy life. Idag bestämde jag mig dessutom för att göra någon form av ratatouille som  blev asgod. Kryddade upp den lite med hackad chilli... hrmm.. blev en aning för starkt som vanligt!
2012-11-04 @ 20:46:00

Sömnbrist

Lider av sömnbrist. Hjärnaktiviteten är inte på topp, men gla' är jag ändå. Vädret är sådär, men solen kikar fram. Jag älskar min gråa kappa. Jag älskar inte hur mycket jag ätit de senaste dagarna. Jag är orolig för min tomma plånbok. Jag gillar att jag har hela huset för mig själv just nu, så ska lägga mig i sängen med hög musik och läsa en av skvallertidningarna mamma sände mig. Love. Hoppas innerligt att alla har det bra i min kära hemstad, massa saknad. Men jag och mamma ses om mindre än fyra veckor, ååÅÅÅåååH.
 
2012-11-04 @ 12:48:02

2 november

Så nu har jag överlevt måndag, tisdag och onsdag. Ungarna har väl inte varit änglar, men dessa dagarna har ändå gått galant. I onsdagskväll åkte jag och Ellen till hennes backpackarvänner som var i Paris för utgång. Vi velade länge vart vi skulle gå och slutligen blev det "Batofar", en stor båt i kanalen. När vi kom dit var kön verkligen FÖR lång, alltså säkerligen minst 200 pers före oss. Så vi chansade på att gå fram till vakten och fråga VÄLDIGT SNÄLLT om vi fick sneaka förbi. Efter några om och men gled vi före folkmassan och direkt in på klubben, hehe. Väl inne var det väldigt härligt folk, dålig musik och häftig halloweeninredning. Så det blev en finfin kväll som slutade med nattbussen hem.


Idag har jag tagit det ganska lugnt. Gick upp tidigt, mötte Ellen vid tåget och åt crepes med Hanna och hennes familj. Kort därefter stack vi hem till Hanna där hon bjussade på lite ratatouille - SÅ gott. Vi kollade på film och nu kom jag precis innanför dörren för att kunna förbereda mig för en utekväll. Vi ska till någon slags hemmafest.. tror jag.. inte helt klart vart vi ska, men nåt blir det! Är riktigt kass på att ta bilder när jag är ute, det är ju så annorlunda jämfört med lilla Malmö.

Bild från Centre Pompidou / AKA inte min bild.
2012-11-02 @ 16:42:16

bloglovin
DAGAR KVAR