+++

Nu har jag bara tio dagar kvar med barnen. Och ytterligare en vecka efter det själv i huset innan det bär av till Sverige. Det känns sjukt konstigt, speciellt när året gått så sjukt snabbt. Innan har man iallafall kunnat säga att det är x antal månader kvar, men nu, nu är det DAGAR. Kommer fan sakna de små skitungarna! Speciellt när den lilla säger "Julia, när du åker hem till Sverige, kan du komma tillbaks sen?" Och jag svarade att det kan jag såklart göra, hälsa på några dagar! "Nej nej nej, inte hälsa på, bo hos oss igen". Barnen är dessutom extra gosiga hela tiden, de fattar väl att jag snart ska åka... wäääää! Ska försöka hälsa på de nästa vår. 

"se coola ut!" 
 
2013-07-30 @ 12:25:13

Redan lördag?!

Veckan har gått sjukt snabbt. Timmarna vid poolen och i solstolen gör att dygnet känns väldigt kort. Har snackat franska hela veckan, men det har ju gått svinbra - trots några pinsamma misstag. Igår åt vi god sushi på kvällen och dagen innan det åkte vi till en "glassrestaurang", med antagligen den godaste glassen som någonsin passerat mina smaklökar. Och det fanns så mycket att välja mellan, SÅ MYCKET. Det slutade med att jag valde någonting jag kände igen, så det blev "after eight"-glass med hela fyra kulor och varm chokladsås på. Tar tåget hem imorgon med kidsen, sen blir det två veckor i Paris innan vi tar tåget tillbaka hit och spenderar 10 dagar.
2013-07-13 @ 16:37:18

Eyguieres

Okej, dålig update. Men jag är fortfarande kvar i frankrike, åker inte hem än! De flesta andra tjejer har ju åkt nu, men jag tog tåget till Eyguieres igår med kidsen. Så nu bor vi mitt i ingenstans bland massa berg och gamla franska fort i södra frankrike. Över 30 grader hela veckan väntas, tur att de har pool cirka två tramp utanför huset. Mormorn och morfarn är riktigt goa, bara franska talas innanför dessa dörrarna - inklusive mig. Men det går sjukt bra, faktiskt, förstår i princip allt. 

Dagen innan kidsen och jag åkte hit flyttade vi från en hus till ett annat och på kvällen blev det restaurang. Åh, kommer bli sorgligt att lämna familjen.. både kidsen och föräldrarna. Känner mig verkligen avslappnad med de och de förstår min humor haha. Kommer lätt hälsa på någon gång i framtiden, kidsen får ju inte glömma världens bästa guuurlllll.

Aja, nu ska jag sova. Man blir konstigt nog sjukt trött av att bada och steka i solen. Höhö.
2013-07-07 @ 21:30:21

bloglovin
DAGAR KVAR