27 maj

Förra veckans väder sög verkligen röv. Alla fransmän är ju helt förskräckta, "kallaste maj sen början av 1900-talet", det känns ju bra. I fredags blev det utgång, till "Le carmen", en riktig svennemagnet haha. Hälften var ju svenskar haha, men kul var det. Dagen efter blev det frukost/lunch/middag i St Michel, där man får trerätters för hundralappen. YAY! Kom hem vid femtiden och tog ett långt härligt bad, sedan blev det bara att göra sig i ordning igen. Denna gången blev det en stor klubb i Bastille, uteserveringen var enorm så det hade ju varit najs med lite fransk sommarvärme så att man faktiskt hade kunnat vistas där. Utsikten var ju annars oslagbar ut över floden. Kunde inte riktigt sova ut eftersom det var dags för brunch med familjen vid halv ett. Hade inte förväntat mig en buffé, så var glatt förvånad när jag såg borden fyllda med goa franska delikatesser, två tallrikar med mat och sedan en med små söta efterrätter. Däckade direkt när jag kom hem. Mätt och belåten som FÅ.
2013-05-27 @ 13:21:00

Back on track och sånt

Varit på en liten visit i Sverige och nu (i måndags) återvänt till Paris. Har typ noll bilder från min lilla vecka i Malmö, men hur intressant är det där egentligen? hehe. Men ja, har precis käkat en ostsallad, helt perfekt när man inte har lust att laga något. Speciellt när man då kan provsmaka alla ostar i kylen och hitta den bäst passande. Dagens ost är "mimolette", en orange ost som bara är FÖR god. Höll på att göra ett seriöst hugg i min arm när jag kämpade för att "skala" av massa bitar. gottigott. 

Intressant inlägg om en ost.
2013-05-15 @ 15:14:15

2 maj

Oops, har glömt skriva på ett tag. Men i helgen var jag ganska sjuk, så tog det lungt. Vädret var väl inte det bästa så hade inte dåligt samvete av att ligga i sängen nästan hela söndag. Men anyway. Passar kidsen denna veckan, åh, bara idag och imorgon kvar. Sedan, tidigt på lördagmorgon, tar jag planet till Sverige för att chilla en vecka. Ska dessutom packa med mig så mycket jag kan av alla vinterkläder, skor osv... Fan va jag ska slappaslappaslappa för sen blir det ingen ledighet förrän i mitten av augusti då jag kommer hem. Nu drar kidsen i mig och vill hoppa studsmatta med "the best girl in the world", som de kallar mig, så får väl göra det hehe ;)
2013-05-02 @ 16:23:06

bloglovin
DAGAR KVAR