Hook 1991

Sitter proppmätt efter en finfin portion med kyckling och currysås med kokta grönsaker. OCH självklart en liten yoghurt efter ;) Kollar på "Hook" just nu, från 1991, så jävla bra. Älskar den alltså. Har varit i Paris idag och gått en runda med Denise, 8 km blev det iallafall. Vi gick från Eiffeltornet, till Louvren och slutligen Notre Dame. Lite lovely att kunna gå förbi dessa sevärdheter utan att vara på semester, haha.

Jag i lördags.

Partaj i fredags.

Pariserhjulet.
2013-02-28 @ 15:20:30

Fest igen

Seså, nu ska jag snart packa väskan och dra in till Parre för att sedan dra till fest. Har typ halvsovit hela dagen, var ju ute igår, sov drygt fyra timmar hos en kompis innan jag drog hem. Så ja, un peu död idag liksom. Men nu har jag druckit min mjölk, så är pigg igen. Vi var på hemmafest i Republique igår, men alla franska hemmafester verkar ändå invaderas av skandinaver. 3-4 personer pratade svenska/norska/danska. De flesta verkade gå på någon teaterskola i Paris, lite c0000lt faktiskt. Idag blir det ännu en hemmafest vid Moulin Rouge, inte helt fel om man säger så. Måste ju säga att det franska folket är aaaaaningen galnare än "oss svenskar". De släpper loss mer här och beter sig inte så jävla vuxet som i Sverige, vilket är grymt nice. Skulle nästan filmat hur galet folk dansade igår i vardagsrummet, det var inget smexisexi-skakande utan det var fan.. det sjukaste jag sett på länge. Och sen röker man ju inomhus här, eller står i fönstret typ. Jaja, nu ska jag dra. Hoppas alla svenskar där hemma har kul och äter tacos och kollar på mello!! ;)))) <3333
2013-02-23 @ 20:29:47

Redan torsdag vafan!

Alltså veckorna går så sjukt fort känns det som. Å andra sidan har jag ju varit sjuk denna veckan, men tiden brukar vanligtvis gå långsammare då (?) Idag blev det som sagt en vända in på Les quatre temps med Jullan, hittade inte ett skit. Såg ut som skit. Kände mig som skit. Hade mina pööööösiga rosa VS-mjukisbyxor, uggs och dunjacka. CLASSY PARISIAN. Kan skylla på att jag fortfarande är sjuk, men sen får jag klämma på mig mina för tajta jeans igen. snyfffffft. Har dessutom under min sjuklingstid bitit ner mina naglar. Så nu ser mina fingrar korta och korviga ut igen.

Ska snart hämta barnen och sedan ska vi gå till storpojkens musik.. som han inte ens gillar, haha. Och när han är där inne i den mysiga värmen får jag och lillen sitta utomhus i kylan. Ja, och självfallet är det lite extra kyligt idag. Fryser redan. och JUSTE, eftersom mamman är på affärsresa måste jag - sjuklingen - lägga barnen (A.K.A galningar) så det blir en lång kväll. Ett glas vin någon??? Skoja, så sorglig är jag inte.

Med vänliga hälsningar världens positivaste tjej.
Håret har iallafall växt ut (kanske för att jag inte klippt det sen i somras..)
2013-02-21 @ 16:19:00

Eiffel igen

En liten bild på lilla eiffel igen. Mår lite bättre idag, dock fortfarande förkyld som F-A-N. Men ska upp till La defense en vända så att jag inte bara ligger inne och degar..
2013-02-21 @ 09:06:22

Rubrik här

Idag blir det att bara ligga i sängen hela dan. Lade mig nio igår och vaknade lite innan åtta, sweet.
pics från igår i våååårsolen.

2013-02-20 @ 10:10:29

Sjukling

Vaknade imorse med värsta sprängfyllda näsan med snor och svullna mandlar. Inte bra. Men bestämde mig ändå för att träffa Denise i stan. Vi gick runt i den sköna vår(?)värmen och fotade och avslutade med fika. På vägen hem kände jag mig aningen mer hängig, kanske för att dolipranen slutat verka. Ska ju hämta barnen strax, inte precis så att man kan sjukanmäla sig, neppnepp, au pair i vått och torrt... Är nästan hundra på att det är Noah som smittat mig, han är ju grymt förkyld och har dessutom nyst mig i huvudet ett x antal gånger. Försöker säga att han ska nysa åt ett annat håll men ändå lyckas alltid mitt huvud vara i vägen. KONSTIGT. Nä, men vafan, ska ta en till dollllllitablett nu så att jag inte dör på vägen till skolan. Men imorgon ska jag minsann sova hela dagen, pallar inte vara sjuk. Och ingen träning ikväll eller imorgon.
- hej, glad tjej med snorfylld näsa. PS. nös nyss ut hälften på tröjan!!!!
2013-02-19 @ 16:14:47

Några grejer bara..

..om landet jag nu bor i.
1) De franska kidsen äter kakor varje dag, ibland även till frukost och kakor anses inte som i Sverige som "onyttiga".
2) Många av deras produkter innehåller 0% fett, men har ersatts av socker vilket bara ökar deras sockberoende. (även mitt..)
3) I Sverige kan folk vara slarviga med att ta upp skiten efter hunden, men här gör verkligen INGEN det - inte ens när ens hund lägger ett fett lass mitt på trottoaren. 
4) Random människor som går förbi en på vägen säger "bonjour" till en och man är allmänt artig.
5) I varje litet centrum finns det några gånger i veckan en "fresh market" med allt från kläder till fisk, till frukt osv.
6) Det finns många skabbiga områden man bör undvika i Paris.
7) ALLT här är så jävla dyrt förutom vin och bröd. Alkisarna frodas!
8) Vilken metro, RER osv. man än tar kommer det alltid någon som tigger genom att exempelvis lägga små lappar på sätet framför där det står "Jag har inget jobb, har tre barn, hjälp mig blablabla.." eller så går de med ett barn hängandes på tutten tigger. Jag gillar det inte. Hade jag gett en euro till varje tiggare på tågen hade jag bokstavligt talat inte haft någon lön kvar.
9) Till lunch har man alltid varmrätt och sedan efterrätt, minst. Ibland har de t.om förrätt, huvudrätt, "ost" och sedan efterrätt. Barnen får trerätters i skolan och deras matsedel skulle kunna tillhöra en restaurang.
10) Man går till doktorn för INGENTING här, lite ont i fingret - doktorn, feber - doktorn.. Eller så är det kanske bara jag som är viking ;))))))))
11) Åldersgräns på sprit? Ingen aning, har aldrig behövt visa leg här. - I Sverige kan man ju fan vara gråhårig och ändå behöva visa.
12) Alla röker som skorstenar och cigg finns inte i affärer utan i speciella "Tabac"-affärer.
 
2013-02-13 @ 08:41:48

Hej snyggingar!

Ska stänga datorn innan batteriet dör. Städerskan är här, så vill dra så fort som möjligt (hon är lite galen..)

Detta är hur jag känner idag:
2013-02-12 @ 10:30:25

On my way

Helgen har gått för jävla snabbt som vanligt. Fredagkvällen spenderade jag HEMMA, skönt. Lördagen spenderades i Paris med några vänner och på kvällen blev det utgång med Denise och Klara. Först på nån bar i ett studentområde och sedan vidare med heelsen på till Matignon. HAHAHAHA, sjukt galen kväll. Men ja, kom hem vid sex-tiden och däckade hos Denise och på söndagen segades det ordentligt. Älskar fan Paris, allt förutom att alla pizzorna här kostar över 100 spänn och man får inte pizzasallad på köpet.  

- och vadå pooooooosar???? vafan så ser jag ut. 
2013-02-11 @ 16:04:00

Kycklingwok

Dagen, ja, eller förmiddagen, spenderades i Paris vid operan. Fika, kläd-letande och lite chillaaXxXande. Hittade inga plagg dock.. Fick min klocka inspänd iallafall så att jag äntligen kan använda den. Torsdag idag. Fredag imorgon. HELG.

Lagade detta precis, så JÄVLA gott. Snabbt och kalorisnålt. Jag gjorde det på 80g kyckling, 150g frysta grönsaker, 80g squash. Kryddade med currypaste, curry, cayennepeppar, chilli och salt. Ja, det brändes som helvetet själv - men gott var det. Bör nämnas, ca 150 kcal ;)
2013-02-07 @ 14:43:00

Helgen

Började fredagkvällen med utgång med Julia. Vi fick mycket gjort. Började natten på Matignon och drog sedan till L'arc - en av stadens "trendigaste" klubbar. Vi hade hört att det var svinsvårt, i princip omöjligt, att komma in om man inte kände någon. Och ändå gled vi in och hamnade direkt i VIP'en. Flyt. På lördagen tog jag det lugnt och på kvällen blev det bara nån bar i Marais.

Har sedan i söndag börjat på en detox. En jävligt svår sådan. Har sedan söndagkväll inte käkat något annat än vatten mixat med pressad citron, cayennepeppar och lite sirap. FY. Egentligen ska man hålla det i minst fyra dagar men är HELT död. Känner ingen hunger men har fet huvudvärk alltså. Funderar på att bryta ikväll alltså.
2013-02-05 @ 14:23:00

bloglovin
DAGAR KVAR