Dan före dan före dan...

 
Jag och min fina mamma <3
Idag är det "dan före dan före dan" jag åker hem. Imorgon kan jag säga "imorgon åker jag till Sverige", GAAAH, det ska bli så kul. Klockan 7 på morgonen går planet från Charles de Gaulle airport, värdmamman ska köra mig dit så jag är där vid 5 (!!!!!!) Snacka om att jag kommer vara kaosigt trött men ack vad gör man inte för att komma hem en sväng? Var precis iväg och köpte lite vin, mitt favorit, som jag ska ha med hem och bjussa på. Får väl börja packa idag, så det inte blir i all julmatsstress imorgon... 
2012-12-20 @ 12:50:12

JADÅÅÅ!

Beställde nyss hem denna Mulberry-plånboken, ååååh, SÅ lycklig! Har suktat efter denna i över ett år nu och äntligen har jag lyckats lägga vantarna på den. Vackra skapelse. Hoppas innerligt att den hinner komma hem till Sverige innan jag åker tillbaks till Paris, det vill säga inom två veckor tack.
2012-12-17 @ 15:36:00

Sista helgen

Nu har jag haft min sista helg i Paris innan jag återvänder till Sverige (i en vecka..) Det blev minsann en bra sådan. Under fredagen blev det shopping på Les Quatre temps, vädret sög tyvärr. Hanna och jag sprang runt i alla butiker och fick till slut ihop det vi sökte. Fick med mig en present till kidsen, ett par jeans, en skjorta och lite smink till mig själv, hehe. Fredagen avslutades med en fransk college hemmafest i Paris, hahaha, sjukt värt! Däckade med Hanna hos en kompis i St Paul och dagen efter vandrade vi omkring där och köpte oss en kebab. St Paul är även känt som "judeområdet" och "gay-område" - och även ett av Paris mysigaste ställen. Kebaben är tyvärr inte lika god som den kebaben framför min gamla gymnasieskola - men inget kan väl klå den goa. Idag, söndag, stack jag tidigt till IKEA och handade julmat inför kommande fredags "svenska julmiddag", hahaha. Därefter blev det raclette med familjen. Sen tog jag cykeln till Ellen där det blev glöggeliglögg - hon åker hem redan imorgon! Och ja, jag åker hem på lördag. iiiiih!
2012-12-16 @ 20:19:00

Update

Oj, har inte uppdaterat på ett tag nu. Har hänt en massa, nästan så att det inte är lönt att gå igenom det. Men mammi var i allafall här för en vecka sedan, det var mys. Efter det har jag hängt med vänner, fikat, julmarknader and so on.. Tiden bara rullar iväg, samtidigt som jag längtar efter en gosig vecka i Malmö, känns det som tiden är för knapp för att hinna med allt jag vill.
2012-12-10 @ 09:17:00

bloglovin
DAGAR KVAR